Returnarea produselor

BeautyCosmetics.ro respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate, sa le returneze, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonante, produsele pot fi returnate numai daca sunt in aceeasi stare in care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca te gandesti sa returnezi un produs, te rugam iei aceasta decizie inainte de a-l deschide/desigila/utiliza. Dreptul de a face retur, prevazut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, exista pentru a iti permite sa examinezi produsul asa cum ai face-o intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Te rugam sa ai in vedere ca nu se accepta returul daca produsele sunt testate/incercate. Desi o parte din produse nu sunt sigilate, ele sunt expediate asa cum vin de la producator, in cadrul procedurii de verificare se depisteaza daca ele au fost desfacute si probate, iar returul nu este acceptat.

Pasul 1. Informeaza-ne de returul pe care doresti sa-l faci

Daca doresti sa returnezi un produs achizitionat de pe beautycosmetics.ro, te rugam sa ne scrii la adresa contact@beautycosmetics.ro ce va contine seria si numarul facturii, numarul de comanda, nume complet si numar telefon.

De asemenea, emailul trebuie sa contina si un cod iban, respectiv nume titular pentru a va putea returna contravaloarea produselor in contul dumneavoastra.

Pasul 2. Pregateste coletul si contacteaza curierul pentru ridicarea coletului

Daca ai ajuns la acest pas, te rugam sa soliciti ridicarea coletului de catre un curier rapid (exclus Posta Romana). Conform Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, vei suporta costurile de transport.

ATENTIE: Produsele expediate cu plata transportului la BeautyCosmetics.ro vor fi refuzate!

Te rugam ca in interiorul coletului sa te asiguri ca se regaseste factura pe care ai primit-o si datele tale de contact (nume, telefon, email).

Pasul 3. Receptionarea returului si restituirea banilor

Imediat ce coletul va ajunge la noi, acesta va fi verificat de catre colegii abilitati pentru a ne asigura de receptia cantitativa si calitativa a produselor returnate.

Daca returul tau este acceptat (produsele sunt sigilate, nu sunt folosite, desfacute), iti vom returna banii in contul furnizat la pasul 1 in maximum 14 zile.